Sistemele de securitate sunt acele instalaţii electrice de curenţi slabi, care deservesc clădirile civile, industriale, private sau publice, sau alte tipuri de spaţii interioare sau exterioare cu scopul de a asigura securitatea, protecţia respectivului obiectiv sau ansamblu de obiective la diferiţi factori interni sau externi cu caracter dăunător, sau pur şi simpl cu rol de supraveghere, control sau monitorizare.

Sistemele de securitate, în funcţie de caracterul factorului dăunător pot fi de tip instalaţii de avertizare la efracţie, instalaţii de avertizare la incendiu, instalaţii de avertizare pentru diferite scurgeri de gaze sau alte tipuri de noxe, sisteme de supraveghere cu camere video, sisteme de control şi monitorizare al accesului în diferite incinte. Aceste tipuri de instalaţii pot fi sau nu conectate cu diverse dispecerate de intervenţie rapidă, în acest sens existând firme specializate care oferă servicii de acest gen.

Instalaţiile de avertizare la efracţie sunt acele instalaţii care asigură protejarea obiectivelor împotriva încercării de pătrundere prin efracţie. Aceste instalaţii sunt activate în general în afara programului normal de lucru ce se desfăşoară în respectivul obiectiv. Instalaţiile de avertizare la efracţie se compun din centrala de efracţie, senzorii de supraveghere a zonelor stabilite a fi pasibile de încercări de efracţie din incinta interioară sau exterioară a obiectivului şi respectiv din conectica aferentă.

Instalaţiile de avertizare la incendiu, fum, gaze sau alte tipuri de noxe sunt acele instalaţii care asigură protejarea obiectivelor împotriva acţiunii unor agenţi dăunători cum sunt incendiile, focul ,fumul, gaze sau al altor tipuri de noxe. Instalaţiile de avertizare la incendiu se compun din centrala de incendiu, fum, gaze, senzorii de supraveghere a zonelor stabilite a fi pasibile de astfel de acţuni dăunătoare din incinta interioară şi respectiv din conectica aferentă.

Instalaţiile de control şi monitorizare a accesului sunt acele instalaţii care, după caz, fie asigură monitorizarea accesului în cadrul obiectivelor prevăzute cu astfel de instalaţii (persoane, intrări, ieşiri, timpi, ...), fie permit accesul restricţionat în diferite zone stabilite. Aceste tipuri de instalaţii sunt active în general în permanenţă. Instalaţiile de control şi monitorizare a acesului se compun din centrala de control/monitorizare, dispozitive de asigurare a controlului/monitorizării, de tip mecanic, magnetic sau optic în zonele stabilite din incinta interioară sau exterioară a obiectivului şi respectiv din conectica aferentă.

Alăturat se regăsesc lucrările de referinţă ale firmei noastre, pentru domeniul de activitate sisteme de securitate pentru clădiri civile şi industriale.

 1. BAYSOLAR PROJECT GMBH - lucrari de procurare si montare echipamente de supraveghere video, sistem de alarma perimetral, echipamente de control acces, automatizare poarta acces, retea electrica perimetrala pentru alimentare camere video, tuburi de protectie montate subteran - loc. Jichisu de Jos, jud. Cluj;
 2. SC ECOENERGY PLUS SRL
  - lucrari de procurare si montare echipamente de supraveghere video si sistem de alarma perimetral, loc. Jucu de Sus, jud. Cluj.
 3. SC TRUST EURO THERM SRL – str. Traian Vuia, nr. 126, loc. Cluj-Napoca, jud. Cluj
  - lucrări de avertizare efracţie şi avertizare incendiu, supraveghere cu camere video;
 4. TRIBUNALUL CLUJ
  lucrari de avertizare efractie, avertizare incendiu si supraveghere cu camere video;
 5. SC AMBERGER WERKZEUGBAU CLUJ SRL
  lucrari de averizare incendiu;
 6. SC BDM SA – REPREZENTANTA VOLVO, loc. FLORESTI, jud. CLUJ
  lucrari de avertizare efractie, avertizare incendiu, supraveghere cu camere video, control acces, sonorizare ambientala;
 7. SNGN ROMGAZ SA – COMPLEX LOGISTIC STTM MEDIAS
  lucrari de avertizare incendiu;
 8. SC EUROCONTACT SERV IMPEX CLUJ-NAPOCA – HOTEL AKANTUS
  lucrari de avertizare incendiu, avertizare prezenta monoxide de carbon, supraveghere cu camere video, sonorizare ambientala;
 9. SC AMBIENT SRL BAIA MARE
  lucrari de avertizare efractie, avertizare incendiu si sonorizare ambientala;
 10. SC HERCE IMOBILIARE SRL CLUJ-NAPOCA – COMPLEX REZIDENTIAL VIVA CITY (LANGA IULIUS MALL)
  lucrari de avertizare efractie si avertizare incendiu;
 11. SC POWER BELT SRL
  lucrari de avertizare efractie si avertizare incendiu;
 12. COMPLEX COMERCIAL “MARAMURESUL“ BAIA MARE
  lucrari de avertizare efractie si avertizare incendiu;
 13. SC RULMENŢI SUEDIA SRL
  lucrari de avertizare efractie, avertizare incendiu, supraveghere cu camere video si sonorizare ambientala;
 14. SC MHS TRUCK&BUS CLUJ SRL – REPREZENTANTA MAN, loc. GILAU, jud. CLUJ
  lucrari de avertizare efractie si avertizare incendiu.